Άρθρα - Ανακοινώσεις

Κάθε Πέμπτη πραγματοποιούνται στην "Ενθάρρυνση" Ομαδικά Προγράμματα "Ενίσχυσης Γνωστικών και Κοινωνικών Δεξιοτήτων για παιδιά με αυτισμό και νοητική υστέρηση".

Στις 27 Οκτωβρίου είναι η παγκόσμια ημέρα εργοθεραπείας και έτσι σκεφτήκαμε να σας πούμε λίγα λόγια γι’ αυτόν το επιστημονικό κλάδο.

Το Κέντρο Διαπαιδαγώγησης «Ενθάρρυνση» έχει διαμορφώσει κατάλληλα προγράμματα σχολικής μελέτης για παιδιά Δημοτικού – Γυμνασίου – Λυκείου.

Κάθε παιδί αναπτύσσεται με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο και τους δικούς του μοναδικούς ρυθμούς. Γι αυτό το λόγο είναι αδύνατο να πούμε ποια χρονική συγκεκριμένα ένα παιδί θα αναπτύξει τέλεια κάποια δεξιότητα. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποια αναπτυξιακά ορόσημα τα οποία μπορεί κάποιος γονιός να λάβει υπόψη του ώστε να μπορέσει να παρατηρήσει την ανάπτυξη του παιδιού του.

«Γιατί πρέπει να αρχίσουν τα σχολεία

Ενδιαφέρουσα και πολύτιμη, δωρεάν δράση επαγγελματικού προσανατολισμού και συμβουλευτικής για τους μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τους γονείς τους από το Ε.Ε.Π.Σ. του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Εκπαιδευτικό Φεστιβάλ SPOUDASE 2017.

Οι γονείς συχνά αναφέρουν:

 “Όσες φορές και αν γράψουμε την ορθογραφία, όταν πηγαίνει στο σχολείο την κάνει λάθος”

“Ξεχνάει που βάζει τα μολύβια του και τα τετράδιά του”

“Μα αφού εχθές διάβαζε το μάθημα της Ιστορίας τόσες ώρες, σήμερα γιατί δεν το θυμάται;”

Page 1 of 2

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα & εκδηλώσεις μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

« January 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31